Departamentul de Tehnologia Informatiei si Comunicatiei

Rolul Departamentului de Tehnologia Informatiei și Comunicatiei este de a asigura buna functionare a echipamentelor si serviciilor IT din cadrul Universității Alma Mater Sibiu, de a gasi solutii noi pentru ca universitatea sa fie tot timpul aliniata la noile trenduri ale tehnologiei informationale.

Departamentul se ocupa si de administrarea site-ului oficial al Universitatii Alma Mater din Sibiu, care este in permanenta actualizat cu cele mai noi informatii referitoare la activitatea Universitatii. Administreaza sistemul informatic Universitate-Virtuala, program folosit de studenti pentru aflarea in timp real a informatiilor legate de planurile de invatamant, fisele disciplinelor, cursurile urmate si notele primite in decursul anului.

De asemenea, departamentul administrează si întreține rețeaua de calculatoare a universitatii, administreaza și întreține sistemele de operare ale calculatoarelor, administrează și întreține sistemele de baze de date, acordă suport tehnic pentru angajații, cadrele didactice și studenții din universitate si alte activitati specifice.

xxx gratuit pentru nevoile sexuale